
Vinnare av DSP 2020 är Mikaela Nylbäck (@chokglad) från Kristianstad med sin tävlingspralin nr 50 Citroncheesecake.
Så här lyder juryns motivering: ”Klassisk form med elegant glans, tydliga smaker och texturer. Fin cheesecakesmak”. Läs mer om Mikaela och hennes pralin HÄR

På andra plats kom Kristine Wallin (@kristine.wallin) från Falköping med sin päronpralin som tävlade som nr 10. Juryns motivering: Mycket kreativ pralinform, fin dekor, väl avvägd smakbalans mellan päron och choklad. Läs mer om Kristine och hennes päronpralin HÄR.

På tredje plats kom Sally Zhang (@sally.pastry) från Malmö med sin pralin nr 27 ”Passion for yuzu”. Juryns motivering: Vacker rund form med fina färger, tydlig smak av årets trendigaste citrusfrukt. Ett gott hantverk! Läs mer om Sally och hennes pralin HÄR

På fjärde plats kom YRGO-s elev Elin Jansson (@bakat.av.elin) från Falköping med sin tävlingspralin nr 38 ”Höstsol”. Juryns motivering: Diskret pralinform som bjuder på ett innehåll med tydliga och rena smaker, rejält efterbett av ingefära! Läs mer om Elin och hennes pralin HÄR

På femte plats kom Ewa Karlström (@graddhyllanspraliner) från Kristianstad med sin tävlingspralin nr 39 ”Starstrucked”. Juryns motivering: Mycket fin form och dekor, tydliga och välbalanserade smaker med spännande textur. Lär mer om Ewa och hennes pralin HÄR