Sanna Forslund, känd som Cacao Sana, är chokladsommelier och inspiratör med erfarenhet av bean to bar choklad från hela världen. Genom chokladprovningar, events, reportage och sociala medier delar hon med sig av sin kunskap. Hon vill inspirera så att fler upptäcker chokladens smakrikedom och variaton.
Chokladvärld med Cacaosana (föreläsning/provning 15/10-2022)
Följ med på en resa in i chokladens värld, genom kakaons tusenåriga historia till praliner och bean-to-bar choklad. Under en timme får du smaka några bitar exklusiv choklad från olika kakaoregioner medan vi dyker i smakernas värld. Vad gör bean-to-bar choklad så unik? Vilka trender ser vi? Hur skiljer sig Skandinavien från andra delar av världen?
Låt hantverkschoklad inspirera ditt smaksinne!
In English:
Sanna Forslund, known as Cacao Sanna, is a chocolate sommelier and educator whose experience in bean to bar chocolate stretch across the world. Through chocolate tastings, events, reportage and social media she shares her knowledge. She wants to inspire people to discover the diversity in the world of chocolate and its richness in flavor.
World of Chocolate with CacaoSana ( lecture/degustation 15/10-2022)
Join Cacao Sana on a journey in the world of chocolate, through the thousands of years old history of cacao to bonbons and bean to bar chocolate. During one hour you get to taste luxury chocolate from different cacao regions while we dive into the world of flavors. What makes bean-to-bar chocolate so unique? What trends do we see? What differentiates Scandinavia from other countries.
Let craft chocolate inspire your sense of taste!