Form: Pavoni PC 115
Skal och botten: Felchlin Elvesia 74%
Färg: Spraya med bronsfärg (Marron)med airbrusch genom valfri stjärntyll. Tyllen som använts har sju flikar
Messmörkola med choklad
130g messmör
20g smör
100g Felchlin Caramellito 36%
80g socker
50g glukos
150g grädde
Ett par kryddmått ättikssprit
- Blanda messmör, socker, grädde, glukos och ättikssprit i en tjockbottnad kastrull och koka på svag värme till temperaturen mäter omk 112 grader. Tar omkring en timme.
- Rör försiktigt då och då med träslev så att det inte bränner fast i botten
- Tag av från värmen när kolan nått omkring 112 grader och kylslå
- Rör därefter ner 100g Felchlin Caramelito. Rör tills chokladen smällt och kolan blir homogen
- Låt svalna till under 32 grader och fyll sedan skalen
- Låt fyllningen sätta sig och locka nästa dag